LUXE OVERNACHTEN OP TEXEL BIJ THE ISLAND LIFE

Zoek & boek

Huurinformatie

 

Onze accommodaties zijn niet gelegen op een vakantiepark. Benieuwd hoe het werkt met betalen, reserveren, inchecken en uitchecken? Of onze Wellness? Of wil je meer weten over schoonmaak en huisdieren? Lees dan verder:

 

Wellness

Onze wellness is alleen beschikbaar voor gasten die in een van onze accommodaties verblijven

  • je kunt de volledige wellness tuin privé huren via onze website en zelf online reserveren: 2 personen 40,- per 2 uur 
  • je kunt dan privé gebruikmaken van onze jacuzzi, sauna, ice bad, douche, ligstoelen, loungebanken 
  • nadat je betaald hebt krijg je een toegangscode via mail, waarmee je toegang krijgt tot de wellness 

 

Betalen en reserveren
De beschikbaarheid van onze verschillende accommodaties kun je bekijken op de reserveringspagina. Hier kun je direct een reservering maken. Nadat je geboekt hebt, ontvang je van ons een definitieve bevestiging met daarbij alle overige informatie en de bijbehorende factuur. 

 

Inchecken en uitchecken
Op de dag van aankomst ben je vanaf 15.00 uur welkom. Op de dag van vertrek vragen wij je de accommodatie voor 10.00 uur te verlaten. 

 

Omdat onze accommodaties niet op een vakantiepark liggen, hebben wij ook geen receptie. Voor het ontvangen van de sleutel vragen wij je contact met ons op te nemen zodra je bij de boot staat. Wij zorgen ervoor dat je op het moment van aankomst toegang hebt tot de accommodatie (mits het 15.00 uur of later is).

 

Bedlinnen & handdoeken

Prijzen voor bedlinnen en handdoeken zijn per accommodatie verschillend. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Schoonmaak
Bij de reservering betaal je schoonmaakkosten. Dat is voor de eindschoonmaak. Uiteraard vragen we om de accommodatie netjes achter te laten. Wij vragen ook borg.

 

Jongeren
Jongeren zijn welkom in onze accommodaties, maar onder bepaalde voorwaarden. In verband met overlast of schade komt het voor dat wij begeleiding, extra borg en/of het achterlaten van legitimatie vragen. Afhankelijk van de leeftijden van de gasten, worden deze voorwaarden gesteld. Je dient hiervoor dus contact met ons op te nemen.

 

Huisdieren
Huisdieren zijn niet welkom in onze B&B kamers, WEL in onze vakantiewoningen. Er zijn maximaal twee huisdieren per accommodatie toegestaan en per dier rekenen wij € 8,50 per nacht. Wij vragen je om de hond niet alleen achter te laten of in een bench te houden wanneer je afwezig bent. 

Socials

Volg ons op instagram en facebook