LUXE OVERNACHTEN OP TEXEL BIJ THE ISLAND LIFE

Zoek & boek

Huurinformatie

 

Onze accommodaties zijn niet gelegen op een vakantiepark. Benieuwd hoe het werkt met betalen, reserveren, inchecken en uitchecken? Of wil je meer weten over Jacuzzi ,schoonmaak en huisdieren? Lees dan verder:

 

Jacuzzi

Wij beschikken over 2 jacuzzi's een prive jacuzzi voor ons 5 persoons huisje en 1 voor onze b&b gasten , voor de b&b gasten kunt u de jacuzzi per 2 uur prive extra bij huren 

 

Betalen en reserveren 
De beschikbaarheid van onze kamers en het vakantiehuis kun je bekijken op de reserveringspagina. Hier kun je direct een reservering maken. Nadat je geboekt hebt, ontvang je van ons een definitieve bevestiging met daarbij alle overige informatie en de bijbehorende factuur. 

 

Inchecken en uitchecken SLEUTEL/ KEY : +31617562336  VOOR
Onze wisseldagen zijn vaak op maandag en vrijdag met uitzondering op laagseizoen. Op de dag van aankomst ben je vanaf 15.00 uur welkom. Op de dag van vertrek vragen wij je de accommodatie voor 10.00 uur te verlaten. andere tijden zijn niet mogelijk ivm dat wij alle tijd nodig hebben voor de schoonmaak voor de volgende gasten al weer klaar staan.

 

Omdat onze B&B kamers en het vakantiehuis niet op een vakantiepark liggen, hebben wij ook geen receptie. Voor het ontvangen van de sleutel vragen wij je contact met ons op te nemen zodra je VOOR de boot staat. Wij zorgen ervoor dat je op het moment van aankomst toegang hebt tot de accommodatie (mits het 15.00 uur of later is).

SLEUTEL/ KEY : +31617562336

 

 

Extra Bedlinnen & handdoeken huren

Bij aankomst liggen er bedlinnen en handdoeken klaar

Extra Bedlinnen kan voor € 9,00 p.p. gehuurd worden en handdoeken voor € 5,00 p.p. (dit voeg je direct bij het maken van de boeking toe). De bedden dienen zelf afgehaald worden. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om zelf beddengoed of handdoeken mee te nemen. Houd rekening met de volgende maten bedlinnen:

 

Hoeslaken: 90 x 200 cm
Dekbedovertrek: 140 x 200 cm.
Kussensloop: 60 x 70cm

 

Schoonmaak
Bij de reservering betaal je schoonmaakkosten. Dat is voor de eindschoonmaak. Uiteraard vragen we om de accommodatie netjes achter te laten. Wij vragen ook borg. 

 

Jongeren 
Jongeren zijn welkom in onze accommodaties, maar onder bepaalde voorwaarden. In verband met overlast of schade komt het voor dat wij begeleiding, extra borg en/of het achterlaten van legitimatie vragen. Afhankelijk van de leeftijden van de gasten, worden deze voorwaarden gesteld. Je dient hiervoor dus contact met ons op te nemen.

 

Geen harde muziek

Er mag bij ons geen harde muziek gedraait worden ivm overlast andere gasten

 

Huisdieren
Huisdieren zijn alleen welkom in onze vakantiewoning. Er zijn maximaal twee huisdieren per huis toegestaan en per dier rekenen wij € 7,50 per nacht. Wij vragen je om de hond niet alleen achter te laten of in een bench te houden wanneer je afwezig bent,  

Socials

Boek nu ons huisje of b&b kamer met jacuzzi ✅ kijk snel op onze site @theislandlife.nl #texel #texelmomentje #texelgevoel #texelvakanties #jacuzzi #h...

Volg ons op instagram en facebook